mandag den 13. november 2017

(Jule)Konkurrence for de 0-10 årige og deres voksne

GIVEAWAY – VIND

Der er kommet en ny spiller på de 0 -10 årige børns litterære bane: Fairytell.dk .Og nu kan hele 10 heldige vindere få 6 måneders fri adgang til et børneunivers med adskillige timers garanteret underholdning – både med og uden forældre. Så her er muligheden for at vinde en julegave til dig selv, eller glæde en familie, der har små mennesker i deres midte. Gevinsten har en samlet værdi af 3540.- kr.


Om Fairytell.dk:

”Oplev en eventyrlig verden af lydbøger og e-bøger for børn. For kun 59 kr. om måneden, får du ubegrænset adgang til hundredvis af de bedste børnebøger og timevis af kvalitetsunderholdning. Du og dit barn kan trygt gå på opdagelse. Fairytells bøger egner sig til 0-10 årige børn.
Flere børn skal klare sig bedre i livet. Børn, der tidligt får interesse for bøger og læsning, får naturligt lyst til at lære mere hele livet igennem. Derfor har vi gjort os umage for at skabe et univers, der er sjovt, trygt og ikke mindst lærende for dit barn. Universet er uden tekst, og små ikoner guider jer frem til de bøger, som I har lyst til at læse eller lytte til.

Fairytell virker på smartphone og tablet hele døgnet rundt. Du kan benytte op til 5 enheder samtidig, så søskende ikke skal slås om historierne.
Alle dine favoritter gemmes automatisk offline: Når I skal køre langt eller rejse, kan I altid få adgang til jeres yndlingsbøger. Så slipper du også for slæbet med de tunge bøger! Og de bliver heller aldrig væk eller skal afleveres tilbage :-)
Fairytell har bøger til store og små. Vi har forsøgt at skabe et udvalg, som passer fra 1 år og helt op til 10 års alderen med sjove, spændende og læsevenlige bøger. Om I læser sammen, enkeltvis eller barnet selv fordyber sig med en lydbog, mens der bliver tegnet, er helt op til jer.
Mangler vi nogle bøger? Skriv endelig os.

Hos Fairytell skal læsning være sjovt! Derfor forsøger vi at tilbyde alle de kendte, sjove, skøre og populære børnebøger, der findes. Blandt de mange bøger kan I fx hygge jer med Alfons Åberg, Vitello, Rasmus Klump, Mimbo Jimbo, Prop & Berta, Snøvsen, Jakob Martin Strid-bøgerne Lille Frø og Mustafas Kiosk, HC. Andersens eventyr, Rita og Krokodille, Ole Lund Kirkegaards klassikere, Snøvsen, Bjarne Reuter, og mange, mange flere. Alle bøger er håndplukket og udvalgt til aldersgruppen så barnet trygt og sikkert kan anvende Fairytell selv.
Vi lægger løbende nyt indhold på, som passer til årstiden og højtiderne. Og samtidig tager vi også hensyn til, hvad børnene egentlig opfatter som gode historier. Hos Fairytell er kvalitet vigtigere end volumen. Husk at holde dig opdateret på nyeste tiltag fra Fairytell via vores nyhedsbrev eller Facebook.”


Og inden nogen undrer sig over, at Bognørden pludselig er begejstret for børns brug af iPads m.v. frem for bøger, så fastslår jeg lige: Det er bøger. Det, der har begejstret mig er, at her er universet bygget op på børnenes præmisser og så er bøgerne, alle som én, i to valgfri udgaver: Læs eller lyt. Det giver rigtig mange, gode, muligheder for at lege litteraturen ind i hverdagen. For her kan børnene nyde litteraturen, også hvis det lige i momentet ikke kan lade sig gøre, at få de voksne med på eventyr.


Jeg trækker 10 heldige vindere Mandag d. 27. november kl. 20 Så de 10 videre har mulighed for at bruge gevinsten som fx adventsgave eller julegave. Vil du have et lod med i puljen skal du kunne svare på, hvem der udlodder denne skønne præmie. Konkurrencen kører her på bloggen, på Facebook – klik her og på Instagram – klik her og du kan deltage alle tre steder. Har vinderne ikke kontaktet mig indenfor 24 timer efter udtrækningen, trækkes eventuelle ny/e vindere.

© Bognørden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar