mandag den 6. november 2017

Konkurrence - VIND Soulmates

GIVEAWAY – KONKURRENCE

Forlaget Copenhagen Storytellers har udlover to eksemplarer af den kommende digtsamling Soulmates. To heldige vindere får tilsendt et eksemplar hver af samlingen, og det allerede til udgivelsesdagen.

Soulmates er skrevet af multikunstneren Claus Ankersen, der er kendt på flere digterperfomance- og spoken words scener rundt om i verden. Han har bl.a. oplæst i New York, Kiev, Delhi og London, ligesom udvalgte tekster er oversat til 11 andre sprog.


Om samlingen siger forlaget:

Soulmates

-Vi lover du blir’ forelsket
Tag med digteren Claus Ankersen på et uforglemmeligt eventyr ind i moderne kærlighedsmytologi. Digtsamlingen ’Soulmates’ er en fortælling om jagten på kærligheden, om de tidløse lyserøde skyer alle elskende bor på indimellem og hvad der sker, hvis man falder ned fra dem.
Bogen skildrer møder mellem søgende mennesker, kærligheden der opstår, og spejlet vi holder op for hinanden i søgen efter det perfekte parforhold. Men findes den eneste ene, har vi en Soulmate eller flere måske? Eller er det hele bare en romantisk fantasi, forstærket af moderne Hollywood kultur?
Bogen leger med begrebet ”Soulmate” og er samtidig en hyldest til kvinder og kærligheden fra en mandlig digters perspektiv. Digtene hylder kvindekønnets mangfoldighed og tager dig med på kærlighedsbesøg i alverdens kvindelige personaer. Vi møder den sarte pige, den liderlige, den vilde, den følsomme, den frække kvinde, den moderlige, den reflekterende, den eksotiske, dem der rummer det meste. Og så møder vi hende der, hende der bare bliver ved med at dukke op igen og igen og igen.

Hvis du vil kaste et lod i puljen til en vinterforelskelse, så skal du skrive herunder, hvilket forlag, der udgiver Soulmates og udlover de to bøger. 

Du kan også deltage på
Facebook – her og på Instagram – her
Jeg trækker to heldige vindere mandag d. 13. november kl. 20. Ifald en vinder ikke henvender sig indenfor 24 timer, trækkes en ny vinder.


© Bognørden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar