onsdag den 10. januar 2018

Konkurrence - Giveaway Pigen under jorden

Konkurrence – Giveaway

Gads Forlag udgiver d. 19. januar første bind i en krimiserie om arkæologen Ruth Galloway. Du kan få fingrene i et signeret eksemplar og et lækkert krus, her op til udgivelsen. 


Forlaget skriver om bogen:

Da politiet finder menneskeknogler i saltmarsken undenfor King's Lynn i Norfolk, tror de, det er de jordiske rester af Lucy Downey, en lille pige som blev kidnappet ti år tidligere, og arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway bliver tilkaldt. Men Ruth konstaterer til kriminalinspektør Harry Nelsons skuffelse, at knoglerne er mere end tusind år gamle.

Lige siden Lucy forsvandt, har Nelson modtaget mystiske breve med referencer til rituelle ofringer. Da endnu en pige forsvinder, beder han Ruth om at hjælpe med at tolke brevenes indhold. Mens Nelson og Ruth nærmer sig hinanden, viser det sig, at Ruth er i livsfare, fordi hun hjælper politiet. Jagten på kidnapperen bliver en kamp mod uret – både for den forsvundne pige og for Ruth selv.

Pigen under jorden er første bog i serien om Ruth Galloway. Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie.


Elly Griffith

Elly Griffiths er blevet tildelt en lang række priser for sin bestsellerserie om Ruth Galloway, som tæller foreløbig ni bøger. Hun bor i dag i Brighton med sin mand og deres to børn.

Hvis du gerne vil have fingrene i det lækre krus og et signeret eksemplar af bogen, så kan du smide et lod i puljen ved at skrive, hvilket dansk forlag, der står bag udgivelsen af serien og dermed, hvem der donerer præmierne. Du kan deltage her på bloggen, på Facebook – klik her og på Instagram – klik her.

Jeg trækker en vinder d. 17. januar kl. 20 Hvis vinderen ikke har kontaktet mig indenfor 24 timer trækkes en ny vinder. Held & Lykke 

© Bognørden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar