søndag den 18. februar 2018

VIND - Signeret eksemplar af Smagen af fugl


Jeg har netop haft det store privilegie, at læse og anmelde Pia Ravns Smagen af fugl. Du kan læse min anmeldelse her. Og nu kan to af jer så få fingrene i hver et signeret eksemplar af denne helt fantastiske roman. 


Om romanen:

En efterårsdag i 1990 befinder den 26-årige taxachauffør, Marie, sig i sin lejlighed på Nørrebro med et barn, der ikke er hendes eget.  Da politiet pludselig banker på døren, tager hun flugten ned ad bagtrapperne.

I månederne op til flugten får Marie en række uventede opringninger; en sygeplejerske fortæller, at Maries mor, som hun ikke har haft kontakt med i flere år, er blevet indlagt. Hendes elsker ringer og siger, at de ikke længere kan ses, og en stemme i telefonen meddeler, at hendes faster er død. Hun er ude af sig selv. Hun ved det bare ikke endnu.

I scener fra Maries barndom og tidlige ungdom, trækkes trådene frem til fortællingens nutid og fremad. ”Smagen af fugl” er en fortælling om en ung kvindes ensomme kamp, med de forestillinger hun har om sig selv, om andre og om livet.  En fortælling om hvordan tråde fra barndommen og den tidlige ungdom spinder sig ind i voksenlivet. Det er en fortælling om relationer og skæbner, der flettes sammen og krydser hinanden.

Uddrag fra min anmeldelse: 
"[...]en forrygende velskrevet og vedkommende roman, der så absolut er en af årets mustreads. Jeg bøjer mig i støvet og kræver mere, selv om det bliver svært at overgå en debut, hvor barren en sat  højt." © Bognørden 

Du kan læse mere om bog og forfatter Her og på Facebook her

Alt du skal gøre for at kaste et lod i puljen er, at skrive navnet på forfatteren enten her på bloggen, på Facebook Klik her og - eller på Instagram Klik her. Jeg trækker de to vindere blandt deltagere på de tre platforme.

Vinderen trækkes søndag d. 4.marts kl. 20.00. Hvis vinderne ikke vender tilbage indenfor 24 timer, trækkes ny/e vinder/e. (HUSK at holde øje med om du vinder)

© Bognørden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar