mandag den 14. august 2017

GIVE AWAY - VIND Smagen af fugl.

Smagen af fugl kan nu blive din. Forfatter Pia Ravn, har været så sød at donere et eksemplar af sin debutroman til en af Bognørdens læsere.


Om romanen:
En efterårsdag i 1990 befinder den 26-årige taxachauffør, Marie, sig i sin lejlighed på Nørrebro med et barn, der ikke er hendes eget.  Da politiet pludselig banker på døren, tager hun flugten ned ad bagtrapperne.

I månederne op til flugten får Marie en række uventede opringninger; en sygeplejerske fortæller, at Maries mor, som hun ikke har haft kontakt med i flere år, er blevet indlagt. Hendes elsker ringer og siger, at de ikke længere kan ses, og en stemme i telefonen meddeler, at hendes faster er død. Hun er ude af sig selv. Hun ved det bare ikke endnu.

I scener fra Maries barndom og tidlige ungdom, trækkes trådene frem til fortællingens nutid og fremad. ”Smagen af fugl” er en fortælling om en ung kvindes ensomme kamp, med de forestillinger hun har om sig selv, om andre og om livet.  En fortælling om hvordan tråde fra barndommen og den tidlige ungdom spinder sig ind i voksenlivet. Det er en fortælling om relationer og skæbner, der flettes sammen og krydser hinanden.

Du kan læse mere om bog og forfatter Her og på Facebook her Alt du skal gøre for at kaste et lod i puljen er, at skrive navnet på forfatteren enten her på bloggen, på Facebook Klikher og - eller på Instagram Klikher

Jeg trækker en vinder blandt deltagere på de tre platforme. Og vinderen trækkes mandag d. 28. august kl. 20.00. Hvis vinderen ikke vender tilbage indenfor 24 timer, trækkes en ny vinder. (HUSK at holde øje med om du vinder)

Held og lykke til jer alle sammen.

© Bognørden.






9 kommentarer: