torsdag den 2. marts 2017

The lonley hearts travel club - Destination Indien

AF Katy Colins

Så er der nyt fra den engelske blogger notwetordead(ikke gift ikke død) Kvinden, der blev droppet få uger før sit bryllup og endte med at sige sit PR job op, sælge alt og rejse ud i verden. I dag bor hun i Frankrig, hvor hun underviser i engelsk - og faktisk er nygift. 

Georgia driver The Lonley Heart rejsebureauet sammen med Ben og sekretæren Kelli. Det går sådan set fint med forretningen, men Georgia er  konstant stresset, overnatter ofte på kontoret og har mere end svært ved at dele arbejdsopgaverne med de to andre, hvorfor hun hele tiden kommer til at svigte familie og venner. Værre bliver det da der kommer et par meget negative anmeldelser af deres Indien rejse. En kendt blogger sviner turen til, og en anden anmeldelse følger op med at sværte den lokale guide til. Kort sagt: Georgia bliver endnu mere stresset. Derfor ender en yderst fugtig aften med, at hun bestiller en rejse til Indien, hun vil gå undercover for at forsøge at finde ud af, hvad der foregår med guiden. Men en simpel opgave ender naturlig i bedste Georgia stil: hun får dummet sig, er genstand for pinlige episoder og ender naturligvis med at sætte hele firmaets renommé på spil. Om det lykkedes hende at vende truende fiasko til succes, hvordan det går med hendes egne hjertekvaler og om rejsebureauet overlever - det vil jeg lade op til læseren at finde ud af.

Præcis som i forgængeren, er romanen yderst letlæselig og levende. Georgia er ene-fortæller og læseren er med på første række når hendes liv udrulles til frit skue. Figuren sammenlignes med Bridget Jones og igen må jeg sige, at der er fine paralleller. Her er tåkrummende, pinlige episoder. Forviklinger, kærlighed og ikke mindst feelgood over hele linjen, med noget af Indiens charme som bagtæppe.

Katy Collins skriver underholdende kvindelitteratur, der egner sig glimrende til en sommerdag på stranden, en tur i toget (pas på med højlydte grin) eller som appetitvækker mens vi venter på forår og sommer.

Indien kan sagtens læses uafhængigt af Thailand, men vil man have hele den kiksede historie med om starten på rejsebureauet, baggrunden for Georgias kærlighedskvaler og ikke mindst følge denne skønne kvinde, så tag et kig indenfor i Thailand også.Tidligere udkommet:

Destination Thailand - Læs anmeldelsen her

© Bognørden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar