torsdag den 4. maj 2017

GIVEAWAY Domestic Noir thriller

gads forlag har været så søde at donere et anmeldereksemplar af Lejligheden - og det allerede inden udgivelsen.


Om Lejligheden:  

Fans af Gillian Flynn, Agatha Christie og Stephen King vil klappe i hænderne af begejstring over det velskrivende og international populære forfatterpseudonym S. L. Greys mesterlige thriller om et ægtepar, der bytter bolig for at komme vækfra deres stressede tilværelse blot for at opdage, at de er trådtlige lukt ind i et mareridt.

Stephanie og Mark trænger til at komme væk fra en opslidende hverdag i kølvandet på et indbrud i deres hus i CapeTown. De har imidlertid ingen penge. og hvad gør man så? Man house-swapper da og får en uge i en skøn lejlighed i Paris:perfekt beliggenhed og badekar med løvefødder! Men ikke alt går, som de havde håbet. Pariser-lejligheden viser sig at være som en ond drøm: ildelugtende og nedslidt med jernskodder, der ikke kan åbnes, for vinduerne, og de øvrige lejligheder i ejendommen står tilsyneladende tomme. men snart går det op for ægteparret, at mareridtet kun lige er begyndt..

"Lejligheden er en fantastisk velskrevet thriller om et ægteskab i opløsning, om de hjemsøgte og de hjemsøgende . jeg måtte konstant tjekke, om der var nogen under sengen, mens jeg nød hver eneste, frydefuldt hårrejsende side ."
- Jennifer McMahon, forfatter til New York Times-bestselleren The Night Sister.

Anmelderne om S. L. Greys øvrige bøger:"Agatha Christie I blandet lidt Patricia Highsmith." - Guardian"I bund og grund en roman, der ville være resultatet, hvis Stepehen King en morgen vågnede og var blevet til Agatha Christie."

- Fantascy-faction.com

Du kan kaste er lod efter et eksemplar ved at skrive, hvilket forlag der står bag den danske udgivelse - Husk at tjekke denne post om du har vundet. Og vil du have ekstra chancer kan du også deltage på Facebook - klik her og på Instagram - klik her

Jeg trækker en vinder torsdag d. 11. maj så bogen kan nå frem til vinderen til udgivelsen.

Har vinderen ikke meldt tilbage inden 24 timer, trækkes en anden vinder. 

© Bognørden


8 kommentarer:

 1. Gads Forlag står bag den danske udgivelse

  SvarSlet
 2. Karina Rosendal4. maj 2017 kl. 17.42

  Gads Forlag

  SvarSlet
 3. Gads forlag - det ville være en god fejring med gaven efter et tjek på Rigshospitalet den 11. maj. :-)

  SvarSlet
 4. Maiken Hartung-Struer4. maj 2017 kl. 19.25

  Gads forlag ��

  SvarSlet
 5. @bognorden "GADS FORLAG" ✍😃👍🍀 WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så "LÆKRE" en Bog-præmie.. Nice GAW Prøver lige "LYKKEN" og håber på "HELDET" Krydser fingre for vildt.. ✍😉👍🍀

  SvarSlet
  Svar
  1. Stort tillykke Kenneth - du er den heldige vinder :)

   Send mig en mail på bognorden@hotmail.com med navn, adresse og tlf.nr. så får jeg sendt bogen afsted til dig :)

   Slet
 6. Det er GADs forlag der udgiver bogen

  SvarSlet