fredag den 29. juli 2016

SOMMERKONKURRENCE - VIND Det fjerde menneske

Turbine Forlaget har udlovet et eksemplar af denne kommende udgivelse:

Dette er en selvstændig roman efter debuten Drengen, der aldrig kom hjem. 
Det fjerde menneske udkommer d. 12. august 2016.

Om det fjerde menneske:

En mand vågner blodig i en kiste i Slovenien uden at kunne huske, hvem han er, eller hvorfor nogen har skudt ham. Traumatiseret og fortumlet, går det op for ham, at nogen stadig er efter ham, og at han har gjort noget, der kan få alvorlige konsekvenser for menneskeheden. Samtidig dybt nede og langt inde på det iskolde Antarktis-kontinent, hvor temperaturen sjældent kommer over 45 grader minus, bliver en ældgammel ondskab vakt til live efter tusindvis af år i dvale. Og snart befinder han sig i et kapløb sammen med højt specialiserede allierede og mod skrupelløse fjender for at finde sin identitet og rette op på skaden, han har gjort, før det bliver for sent.  

"Det fjerde menneske" er første bind i en serie, der bygger på en meget bred vifte af videnskabelige retninger, konspirationsteorier og hightech. Fortællingen bruger aktivt virkelige hændelser og digter videre, så skellet mellem virkelighed og fiktion sløres. En Jason Bourne-historie med realistiske tvists og troværdige handlingsmønstre.


Hvis du vil vinde det fjerde menneske, og modtage den fra forlaget inden udgivelsen, så skal du fortælle, hvilket forlag, der udlover denne nye roman. Skriv dit svar i kommentarfeltet herunder (og husk at holde øje med om du vinder) Hvis du vil have et ekstra lod i puljen, kan du også deltage på Facebook Klik her

Jeg trækker en vinder søndag d. 7. august kl. 20. Vinderen får bogen tilsendt fra forlaget, så den er klar til læsning inden udgivelsen. Ifald jeg ikke har hørt fra vinderen indenfor 24 timer, trækker jeg en ny vinder, så bogen kan nå frem i tide.

Held og lykke.

© Bognørden

11 kommentarer:

 1. Turbine er navnet på forlaget

  SvarSlet
 2. Det er Turbine forlaget der udgiver bogen

  SvarSlet
 3. Turbine udgiver bogen 😀

  SvarSlet
 4. Det er Turbine som udgiver bogen :-)

  SvarSlet
 5. Turbine Forlaget udgiver bogen.

  SvarSlet
 6. Turbine er navnet på forlaget

  SvarSlet
 7. Det er Turbine der er Forlaget

  SvarSlet
 8. Turbine Forlaget udgiver bogen, der i øvrigt lyder rigtigt spændende.

  SvarSlet