torsdag den 14. april 2016

VIND abonnement til Belgravia

I dag udkommer første kapitel i en ny romanføljeton af forfatteren bag tv serien Downtown Abbey. Politikens Forlag har udlovet et abonnement til alle 11 ugentlige afsnit på enten 
lyd - eller e-bog til en heldig læser. Se mere nederst.Om Belgravia: 

Den 15. juni 1815 om aftenen samles den engelske overklasses fornemste repræsentanter i Bruxelles til, hvad der senere skal gå over i verdenshistorien som et af de mest berygtede baller – hertuginden af Richmonds bal. Det er aftenen før Slaget ved Waterloo, og mange af ballets flotte unge mænd vil den følgende dag optræde på slagmarken.
For Sophia Trenchard, den unge, smukke datter af storhertugen af Wellingtons krigsleverandør, kommer denne aften til at forandre alt. Men det er først 25 år senere, da den opadstræbende Trenchard-familie flytter til Belgravia, Londons nybyggede rigmandskvarter, at aftenens virkelige eftervirkninger bliver mærkbare. For i denne nye verden, hvor aristokratiet må omgås med nyrige opkomlinge, er der dem, der ville foretrække, at fortidens hemmeligheder forbliver skjulte …
Forfatteren af tv-serien Downton Abbey har skrevet en ny roman-føljeton, Belgravia – en verden af sladder og intriger, et mylder af personer, høje som lave, herskab og tjenestefolk, deres indbyrdes relationer, drømme, kampe og kærlighedsliv. 

Om forfatteren:


Julian Fellowes er prisvindende skuespiller, forfatter, filminstruktør og producer. Han er manden bag tv-serien DOWNTON ABBEY, og har for den modtaget flere Emmy-priser. Julian Fellowes er desuden forfatter til flere internationale bestseller-romaner, bl.a. Snob og Past Imperfect samt filmmanuskriptet til GOSFORD PARK, for hvilket han vandt en Oscar.
Julian Fellowes blev livsvarigt medlem af det engelske Overhus i 2010 og lever i Dorset og London sammen med sin kone, Emma.
Hør Julian Fellowes fortælle mere om Belgravia i denne lille godt tre minutter lange film teaser:

Læs mere om Julian Fellowes og føljetonen her:


For at deltage skal du, i kommentarfeltet herunder og - eller på Facebook skrive, hvilket forlag der udlover præmien. Jeg trækker en vinder på onsdag d. 20. april kl. 20. Vinderen vil så få adgang til samtlige afsnit på riidr.dk og kan downlade derfra. E-bogs udgaven kan læses på både computer, iPad, mobil og Kindle. 

© Bognørden
5 kommentarer:

 1. Det er Politikens Forlag 😀

  SvarSlet
  Svar
  1. Stort tillykke Marianne - du er den heldige vinder. Vil du sende mig en mail på: bognorden@hotmail.com så du kan få fingrene i føljetonen.

   Slet
 2. Svaret er: Politikens Forlag.

  SvarSlet