søndag den 10. april 2016

VIND Trin for trin hjælp til smartphone, computer & internet

Forfatter Karoline Hallengren har som 18 årig, skrevet denne trin for trin guide. Bogen ligger nr. 3 på Arnold Buscks bestsellerliste og Karoline har nu udlovet et eksemplar af bogen til en heldig vinder:Du kan blive den heldige vinder af denne bog, de fleste har en i familien, der stadig har lidt svært ved at styre computer og mobiltelefon - Nu er muligheden der, for at glæde en i omgangskredsen eller selv udvikle IT kompetencerne.

Om bogen:

iPhone, computer og internet - det er nemmere end du tror.

Vi benytter os af elektronik hver eneste dag - nogle dog mere end andre,
men "Digitaliseringen" kræver at alle, unge som gamle kan forstå og bruge internettet; regninger betales nu elektronisk, afsendelser af breve sker oftest virtuelt via. mail, kommunikation med det offentlige på samme måde.
Mange ældre i samfundet har svært ved at benytte sig af elektroniske apparater. Det kan blive et problem, nu hvor alt går fra papir og pen til computer og mus. De behøver hjælp og konkret vejledning til at forstå at brugen af den nye teknologi er nemmere end man tror.

Denne bog lærer dig trin-for-trin, hvordan du benytter iPhones, computer og internettet. Det gælder alt lige fra at kunne tænde det elektroniske apparat til at kunne bestille varer på internettet og meget andet nyttigt og nødvendigt, såsom en liste med definitioner af diverse IT-ord.

Om forfatteren:

Bogen er skrevet af Karoline Hallengren (f. 1997), som er 3.g studerende på en samfunds- og mediefaglig studieretning på Espergærde Gymnasium og HF i Nordsjælland. Karoline Hallengren har altid haft en særlig interesse i at hjælpe andre mennesker, så hvorfor ikke hjælpe alle på én gang? Og ja, så er hun selv datter af en ikke så erfaren mor indenfor brugen af teknologi og ikke mindst familiemedlem til flere af disse uerfarne.

For at vinde skal du, senest søndag d. 17. april skrive i kommentarfeltet herunder, eller inde på facebook Klik her, hvad forfatteren hedder og hvor gammel hun var, da hun skrev bogen.
Jeg trækker en vinder søndag d. 17. april kl. 20 - hold selv øje med om du vinder, og hører jeg ikke fra vinderen senest tirsdag d. 19. april, så trækker jeg en ny vinder.
Held og lykke til jer alle. 

© Bognørden

1 kommentar:

  1. Forfatter; Karoline Hallengren
    Alder; 18 år
    Heldoglykke@outlook.com

    SvarSlet