mandag den 2. januar 2017

VIND Billetter til VIP forpremiere

HarperCollins Nordic inviterer til VIP forpremiere på filmen, der er bygget på bogen af samme navn. 


PRAKTISK INFO og fakta: 

Søndag den 22. januar kl. 9.30
Dagmar Biograf, Jernbanegade 2, 1608 København V.
Med introduktion af Julia Lahme kl. 09:45 -10:00
Der bydes på en crossaint og kaffe fra 09:30-45

Filmen “Hidden Figures” er baseret på den sande historie om Katherine Johnson, Dorothy Vaughn og Mary Jackson – tre afroamerikanske og visionære kvinder, der kæmpede for anerkendelse og lige muligheder i 60’ernes USA. De arbejdede for NASA som ’menneskelige computere’, der ved hjælp af regnestok, blyant og papir udførte avancerede udregninger og bidrog til, at det lykkedes USA at sende John Glenn i kredsløb om jorden og få Neil Armstrong op på månen.

Kvinderne havde alle odds mod sig i en mandsdomineret og racediskriminerende verden, men de endte med at blive hovedkræfterne bag de mest betydningsfulde fremskridt, der hjalp USA med at vinde rumkapløbet mod Sovjetunionen. Sammen udfordrede de linjerne mellem køn og race og var med til at inspirere en hel generation. For ikke alene ændrede de deres egne liv, men også USA’s fremtid. Historien om kvinderne er ikke blevet fortalt før nu.

BOGEN / udkommer 1. februar
Den historiske biografi ”Hidden Figures” fortæller hele den sande historie om fire afroamerikanske kvinder og følger dem gennem 40’erne, 50’erne og 60’erne. Bogen er skrevet af Margot Lee Shetterly, der er datter af en af NASA’s første afroamerikanske ingeniører og som voksede op i Hampton, Virginia, hvor hun lærte flere af kvinderne fra bogen at kende.

Bogen blev solgt til filmatisering allerede før Shetterly havde skrevet den færdig, hvorfor både bog og film er aktuelle samtidig i Danmark. Da bogen udkom i USA strøg den ind på New York Times’ bestsellerliste og er siden blevet udpeget til at være blandt de 10 bedste non-fiction bøger i 2016.

FILMEN / premiere 26. januar
Filmen har et imponerende cast med Oscar-vinderen Octavia Spencer, Oscar-nominerede Taraji P. Henson og sangerinden Janelle Monáe i filmens tre hovedroller. Derudover har både Kevin Costner, Kirsten Dunst og Jim Parsons større roller, og filmens soundtrack er lavet af Pharrell Williams. Se trailer på: www.foxmovies.com/movies/hidden-figures

Hvis du vil med til forpræmieren med en ledsager, skal du blot skrive hvem du vil invitere med og hvilket forlag, der har doneret billeterne. Du kan deltage her, på Facebook og på Instagram, så vil du forøge sine chancer så deltag også der.

Jeg tækker en heldig vinder søndag. d. 15. januar kl. 20, har vinderen ikke meldt tilbage indenfor 24 timer, trækkes en anden vinder. 

© Bognørden

7 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig søndag formiddag i Dagmar.

  SvarSlet
 2. Jeg vil invitere min søster Henriette med i biografen. Billetterne er doneret af HarperCollins Nordic

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke Charlotte - du har vundet to billetter :)

   Send mig lige en mail på bognorden@hotmail.com

   Slet
 3. Vil gerne have min veninde Linda med.
  Billetterne er doneret af HarperCollins

  SvarSlet
 4. Ville invitere kæresten med. Billetterne er doneret af HarperCollins

  SvarSlet
 5. vil gerne have Jonas med. Billetterne er doneret af HarperCollins

  SvarSlet
 6. Jeg vil invitere min datter. Billetterne er doneret af HarperCollins Nordic

  SvarSlet